Behang

Onze behangcollectie hebben wij met zorg voor u samengesteld. In onze winkel hebben we behang van de toonaangevende merken zoals Little Greene, Farrow & Ball, Rebel Walls, Harlequin, Anthology, Onszelf en Room Seven.

Behang voor elke stijl, van vintage tot modern of van klassiek tot voor de kinderkamer. Wat u ook zoekt, er zit altijd wel iets voor u bij. Bijvoorbeeld een muur met fotobehang!  En dan het mooie merk Farrow & Ball, verft al het behang zelf, waardoor u de verf op het behang voelt liggen. Natuurlijk kunt u de verf ook in dezelfde kleuren van Farrow & Ball bij ons bestellen. Little Greene is weer een merk wat zijn oorsprong kent bij de Engelse monumentenzorg. Dit herkent u ook aan hun kleuren en design. Wanneer zij gebouwen restaureren en oude lagen behang tegen komen van soms al eeuwen oud, gaan zij deze afbeelding gebruiken om nieuw behang te ontwerpen. Echt geweldig voor in een vintage interieur! Harlequin en Anthology heeft weer heel chique en modern behang met bijvoorbeeld glimmende elementen. En de collectie van Room Seven en Onszelf lenen zich weer heel goed voor de kinderkamer.

Wanneer u het niet ziet zitten om zelf te behangen en/of te schilderen, kunnen wij dit uiteraard voor u verzorgen. Graag willen wij u uitnodigen om langs te komen in onze winkel, en u te laten inspireren door onze prachtige behangcollectie.