Over ons

Een organisatie met verstand van zaken als het gaat om woonideeën, woonstijlen of het sfeervol inrichten van een woon- of slaapkamer of kantoor. Dat mag De Jager Wonen en Slapen met recht genoemd worden. Natuurlijk vanwege de kennis, het vakmanschap en het kwalitatief hoogwaarde assortiment als het gaat om onder andere bedden, raambekleding, verf, behang en vloeren.

Belangrijker is echter de ervaring die De Jager uit Alblasserdam sinds de oprichting in 1968 heeft opgedaan. Zij weten zodoende wat er kan, wat de beste oplossingen zijn en met welke kleuren u de gewenste sfeer in slaap- of huiskamer kunt creëren.
De experts van De Jager Wonen en Slapen kunnen u in ruim een opgezette slaap- en vloerafdeling, en een sectie met een zeer ruime collectie woningstoffering verf en behang aan de Dam de mogelijkheden laten zien en ervaren en u zodoende van een passend interieuradvies voorzien. 

Geïnspireerd? Bezoekt u dan vrijblijvend de vestiging in Alblasserdam. Hier staat de koffie na ruim vijfenveertig jaar nog steeds voor u klaar.