Verf

Voor professioneel verf en behangadvies bent u bij ons op het juiste adres!

Wj leveren verf van het bekende Engelse merk Little Greene!

Little Greene heeft met "The Colors of England" "Color Scales" "Grey" en "Blue" 212 prachtige kleuren in de collectie! De collectie geeft een overzicht van 800 jaar kleur, mede geïnspireerd uit de archieven van Little Greene en English Heritage (engelse monumentenstichting) Elke kleur heeft zijn eigen verhaal.

Deze prachtige, uitgesproken kleuren worden gemaakt met behulp van traditionele en moderne pigmenten. Door gebruik van 40% meer pigment dan veel andere verven ontstaan kleuren met een ongeëvenaarde diepte en nuances die op subtiele wijze veranderen in verschillend licht. Hoe complexer de pigmentatie hoe interessanter het karakter van de kleur.

Voor elke toepassing heeft Little Greene een mileuvriendelijke afwerking, geproduceerd in Engeland, een mileuvriendelijke afwerking, ethisch geproduceerd in Engeland zonder verlies aan kwaliteit of prestaties.

Liitle Greene blijft de standaard bepalen voor hoogwaardige verven, waardoor ze de enige partner zijn van English Heritage op het gebied van kleuronderzoek en restauratiewerkzaamheden. Deze mooie verven zijn ontwikkeld voor een lange levensduur en daarom de meest praktische en duurzame keuze voor u en uw huis!